onsdag 10. september 2008

Dugnad 26-27. September!!
Som de fleste kanskje har fått med seg, brente skuten til grunnen natt til søndag. Jeg var på nattevakt og kunne lukte røyk, og da vi tittet ut vinduet kunne vi se flammene slikke mot himmelen et sted inne i byen. Jeg skjønte ganske fort at det måtte være rundt skuten et sted, men at det faktisk var MIDT I skuten kunne jeg ikke vite. John Olav har sovet litt der i det siste, så jeg var vel mest redd for ham. Huset, falt sammen i flammer ikke lenge etter. Selv om både Fjorden baby! og John Olav Nilsen & Gjengen mistet alle instrumentene sine, er stemningen i gjengen mest preget av lettelsen over at ingen døde. Nå er det samling i bunnen, ny frisk start, og klart for Dugnad 26. og 27. september på USF Verftet!

Det kommer til å bli en fest uten like med 20-30 forskjellige artister over 2 dager. Av artister som allerede er klare er Fjorden baby!, John Olav Nilsen og Gjengen, Manheads, osv... Dette blir en legendarisk event, så ta med en venn som har en gjeng, og støtt opp om musikkmiljøet i Bergen. Over 50 grupper og artister mistet instrumenter og øvingslokaler natt til søndag.

mer info om festivalen på http://opplett.no/
Vel møtt.

1 kommentar:

Jorge sa...

Hello friend: it wanted invitarte that you visit blog that I am making with my students of second year of the secondary one on the DISCRIMINATION.
http://nodiscrimine.blogspot.com
arduous and interesting Subject.
Surely it will be of your affability.
We invited to you that you read what pleases of him and makes an opinion on he himself.
Its contribution will be valuable.
In blog it will find a translator of the page in several languages if he needs it.
A hug from Argentina.