onsdag 1. oktober 2008

Stick to basketball!!!!

Dagens nyheter er so last year, så jeg tar det tilbake til 1995.

Glem Jigga vs Nas, 50 vs Ja Rule eller T.P vs DSOTF. Min favoritt dissesang er ingen ringere enn Record Haters med E-40.

Etter at basketballspilleren Rashid Wallace uttalte at han ikke digget stilen til E-40, følte den stilmessige overlegne ambassadøren av Bay Area at han måtte settes på plass. På første sporet av "The Hall of Game" lar 40-water basketatleten få høre det. 40 hyler, brøler, hvisker, skremmer og latterligjør. Dette må være en gammel og tradisjonsrik hersketeknikk tykke menn fra Vallejo har utviklet over mange tiår. På sitt beste hever E-40 øyenbryn og er supermaskulin og fantastisk komisk samtidig. Introen er også veldig snedig og gir en god introduksjon til saken. "check it out kid, I only like the reeal".

Men Rashid er ikke den eneste som er på listen hans. Drittlisten hans, da mener han hitlisten hans, altså hvil i piss listen hans. Det andre verset går ut til en homofil kar, som pleide å henge rundt Nas. Det var en kis som sa noe negative greier i et magasin. Du skjønner, E-40 satt og dreit på dassen, Kool Keith var på framsiden av bladet, det var da han, det var da han fikk øye på ham. Den der tullingen AZ sier at E-40 ikke fortjener en platinum plate, når E-40 har solgt plater ut av bagasjerommet helt siden tiden AZ pleide å drikke Simalac. AZ var helt oppe i alle de falske videoene sine, med nokke champagne og en kiste full av spenn, men E-40 vet godt den tullingen ikke har noe gelt.

"Zip up your lip before your lip zips you up!! BEEEATCH!! I gives a fuck beeaaatch!!"

Stor ære til E-40 for å introdusere meg til beskrivelsen "monkeymouth bitch".

Stor Kunst.

Ingen kommentarer: