fredag 5. desember 2008

-Make the move fra makka te Cola


Bak julekalenderluken i dag finner vi BROMSTAD BILLIONAIRES!

Andy og Soinner fra rapgruppen Bromstad Billionaires slapp i år sin første utgivelse "Makka te Hoinnerpris" og var så grei å ta seg tid til et lite intervju her på bloggen.

VARNING, DETTE INTERVJUET HAR 14 ÅRS ALDERSGRENSE OG OMTALER RUSMIDLER, TRØNDERDIALEKT OG ANDRE TVILSOMME FRITIDSSYSLER.


Hvem er Bromstad Billionaires og hva vil dere helst være kjent for?

Bromstad Billionaires er to kjekke karer ved navn Soinner "Grotesk" og Andy "Shitrich", to rejects fra infamøse trønderkollektivet Armageddish Fetish. Vi kommer til å bli husket for å ha bragt guffen (som dåkk sei i regnbyn) ut til folket + toillate liveshows.

Hvor er Bromstad, akkurat?

Bromstad er en bydel på Østsiden av Trondheim (home of the bøtttrækk). Den blokkbefengte ekra ligger juicy til og utstrakt til midt mellom Tyholttårnet, KBS KJØPESENTER! og Tunga fengsel. E du postkode 7045/7046/70-førti-fuckings e du juicy as hell oppå Bromstad.

Det kan jeg tro...Første utgivelsen deres heter "Makka for Hoinnerpris". Hva betyr egentlig det?

Makka te hoinnerpris har du vært borti hvis du veit ka det går i. Trondheim er makka-hovedstad nr 1 i landet. Det var en stor sak i lokalmediene i Trondheim (shoutout te Alf Skille) om at over 50 prosent av 15 åringene rundt omkring på ungdomskolene på østsiden got juicy på makkers i istedet for å kjøre den vanlige kjipe helgefylla. Som alle vet har ikke fjortisser så jævli mye cash in hand, så makka te hoinnerpris betyr rett og slett at du sæll makkers i kvartinga te kidsa for ein hoinnerlapp. Dette er som en liten motreaksjon til "crack music" fra statene, og siden vi ikke har "New jack city`a" Trondheim ennå så er det guff (kviti kvit) det går i kis.

Å, så Hoinnerpris, er 100 pris, og ikke honnørpris som en del i Bergen tror?

Kiiiiis what did I just say, men seff, hvis du e søt baklengs (shoutout te A-laget)
så kan vi godt orn nå rabatt kiiiis.

Ok. Hva slags ambisjoner har dere som musikere?

Begge oss har drevet med rap enstund, og veit hvordan det er å stampe roinnt i grøten. Nå kaster vi alle hemninger å lager den musikken vi ville ha hørt på hvis vi var juiced out på byen/fest/i bila med fjortisser..

Makka, Speed, eller guff som de sier i Bergen virker å ha inspirert ihvertfall deler av musikken deres. Hva synes dere om ideen om Heroin på resept?

Feiende Flott!

En gang på de sene nattetimer i Trondheim fortalte Soinner meg om forfatteren James Joyce, og en Beacable Beam ? Kan du prøve å forklare på norsk hva en Beacable Beam er, eller hva en slik Beam er for deg?

Haha du jeg var så juicy på noe saus og noe greier, husker jeg sprang rundt påteint med en cd og greier. Begynte vel med Finnegans wake, Timewarp-makkapratet mitt...
så ja..leave it be .. du veit ka det går i...

Ja....eller. Mens vi er inne på den kvelden, hva synes dere om kriminaliseringen av horekunder?

På høy tid at vi kriminaliserer horekundene. Norske intelligente menn som med vitende og vilje drar ”på strøket” for å kjøpe seg ei lita horejente.
Ei lita horejente han mest sannsynlig vet ikke får beholde de pengene han betaler for sin vellyst..
Ei lita horejente som mest sannsynlig gråter seg i søvn fordi hun savner nærhet av et helt annet slag enn nattens kunder kunne gi.
Ei lita horejente som blir tvunget til å tilfredstille vellystige, kåte, egoistiske menn.....nei nei bare kødda, like derre småfettan vi.

Bromstadguttene flirer pikete under skyggeluene sine.


I tillegg til originalen av Kakk Opp, har dere laget en Fjortis RMX også. Hvilken versjon liker dere best?

Orginalen er fetest på livegigs, remixen er fetest i opel`n eller på fest på kuhaugen.

Hva synes dere om fjortiser?

Ka vi syns om fjortissa Lars? Bli med oss på fest på Bromstad neste gang du e i byen kiis så har du svaret. On a side note all e litt fjortis i fylla

Fjortis remixen tar også i bruk stemmemanipuleringsverktøyet Autotune, som både er elsket og utskjelt. Hvilket forhold har dere til Autotune?

Vi har stor tro på autotune! Vi håper autotune get us to the next level, slik at vi kan bli rike trendfitter og make the move fra makka te cola.
For kontakt og øvrig info med duoen rop på dem på www.kingsize.no/bromstad

3 kommentarer:

Joppe sa...

haha. fantastisk.

Chippie sa...

Å fy faan korr fette jævla godt æ flira av nåkka av derre der!
Tross my fjortiss prating gikk da derre ganske glætt det

ida sa...

haha æ døvve. knekkte barn xD