onsdag 11. februar 2009

Ny Raggabalder MIX


Det tikket inn en gledelig melding på min elektriske mail:

"RAGGABALDER RIDDIM REBELS er Norges fremste fanebærere for alle ting Dancehall, og har lagd kaos rundt i Norges land siden 2001. De drita Nordlendingene spiller også rundt omkring i Skandinavia, og har også jobber i Tyskland, Polen, Tsjekkia og Nederland på samvittigheten. RAGGABALDER er nå i samarbeid med sine gode venner fra Leipzig, Tyskland, GERMAICA DIGITAL klar med en ny mixtape kalt "Knockin' Like A Hammer Pon Ur Fukkin' Door". GERMAICA og RAGGABALDER har hatt et tett samarbeid siden GERMAICA-sjef PIONEAR tok med RAGGABALDER-selector JODDSKIs gamle band TUNGTVANN på hans "Rodeo Europe" samler i 2005.

RAGGABALDER bruker mye av energien sin på å promotere lokale og Europeiske artister, og på "Knockin' Like A Hammer Pon Ur Fukkin' Door" får du også dubplates fra en helt ny generasjon med Skandinaviske og Europeiske artister. Fra Sverige, de nye stjerneskuddene DAN JAH og JOEY FEVER. Fra Nederland, ZIGGI og MAIKAL X. I tillegg er både Danmark, Tyskland, Polen og Spania representert. De to sistnevnte med henholdsvis Luta (Wroclav) og SHABU (Malaga), begge to av GERMAICA DIGITAL sine hovedsatsninger fremover.

I tillegg får du spor fra flere andre Europeiske artister, og riddims produsert av danske PHARFAR og svenske KAPTEIN RØD. Skandinavisk og Europeisk reggae er på en sinnsyk opptur for tida og RAGGABALDER og GERMAICA vil alltid gjøre sitt beste for å sette fokus mot de som fortjener det. Ellers minner "Knockin' Like A Hammer Pon Ur Fukkin' Door" mye om en RAGGABALER-kveld slik den skal være.. Het, svett, og proppful av up to di time dancehall!"

Last ned : "KNOCKIN' LIKA A HAMMER PON UR FUKKIN' DOOR"

1 kommentar:

Leca and The Montana Dynasty sa...

Mixtapen e stormat.. Vel verdt og checke ut.. !! Lasta NEd.. ikke på Pirrabay, men på link..