onsdag 22. april 2009

Husk Lars Vaular, Raphael Saadiq og Myrna Braza konsert i morgen!I morgen torsdag 23.april kommer Raphael Saadiq til Røkeriet på Verftet i Bergen. Lars Vaular Band og Myrna Braza varmer opp.

Meld deg på facebook eventen her!

Saadiq er en flink sanger, en genial musiker og en legendarisk låtskriver og produsent og har vært det i årevis. Fra Tony! Toni! Tone til Lucy Pearl til sin egen solokarriere har han alltid stått for kvalitet og det skal bli gøy å varme scenen for ham. Haha, når jeg skriver "ham", da vet du det er en person av størrelse jeg snakker om).

Men det er kanskje ikke så rart når låtene hans får youtube kommentarer som:

"this is tha shit___i lost my virginity 2 this song"

Jeg fant desverre ikke min favorittsang Whatever you want på tuben, men her er en gammel video fra Tony! Toni! Tone! dagene, da det var helt vanlig å gå i bar overkropp i selebukse.

It never rains in Southern CaliforniaDenne videoen er en slags 90 talls Prince pastisj, med flere ekksentriske klesplagg i fine farger.

The BluesTil slutt et litt nyere klipp, der Saadiq i gul dress går igjennom en del gamle sanger fra Tony! Toni! Tone! tiden med fullt band og korister. Få med deg fra 7:28 da han midt i sangen forteller om hvordan han skrev sangen "Just me and you" fra Boyz N The Hood soundtracket, og New Editions overraskende rolle i dette.Sees på konsert.

1 kommentar:

Lisa sa...

Raphael Saadiq var i Toni!Tony!Tone!..? If I Had No Loot høres plutselig mye mer sofistikert ut... :)