onsdag 20. mai 2009

Onsdag i Oslo

Nå er jeg i Oslo igjen. Snakker litt med journalister og gjør meg klar til lørdagen på Blå!

Skru på radioene deres på petre klokken åtte i kveld da er det intervju med meg på Lydverket. Sitter på hotellet og kjeder meg litt nå egentlig. De som har rom ved siden av har veldig høylydt sex, og har egentlig hatt det i hele dag. Av og til har de litt høylydte diskusjoner. Jeg lytter litt da, men seriøst, de lager mye lyd. Det er ikke bare jeg som er pervo. Kanskje de har et sånt lidenskapelig forhold med mye lyd og diskusjon. Eller, så spiller de inn en sykt lavbudsjett pornis. De har ihvertfall ingen dyr scenograf, det er sikkert.

Lydverket er fett. Egentlig kan jeg benytte anledningen til å sette pris på at de fleste journalistene jeg har møtt de siste ukene vet ganske mye om platen og musikken og sånn. Utenom Washera da, men, det ville jo kanskje vært å tøyd strikken vel langt. De har jo sine egne rappere og sånn. Vel, vel.

Men som sagt, utrolig kult å kunne snakke med noen som ihvertfall er interessert nok til å gjøre litt research! Jeg har vært redd for å føle meg malplassert på en sånn promorunde. Og malplassert har jeg vært mange ganger opp igjennom årene. Men ting føltes annerledes denne gangen, og er annerledes denne gangen.

så takk til alle dere som har fått det til å skje. vi skal nok finne på litt mer i år skal du se.

-twitret fra hotellet

2 kommentarer:

Anonym sa...

ûberspastic fantastich!

Anonym sa...

kjør på.. bergen i ryggen.
vi kommer fra bergen.....
kor...