onsdag 17. juni 2009

Grattis til Petter


(knigget bilde fra Lekkermunn)

WOHO!!!

Min gode venn og tidlige rapmentor Petter Beyer vant mandag Linie Award Chef Competition med, ja for å være helt nøyaktig, så vant han med dette bidraget :

Posjert villkveite med einerrøykt bacon og saus tilsmakt med ramsløk. Mørkokte rotgrønnsaker, rødbeter og einerbær. Akevittgravet kveite på grillet eple, pepperrot og sprø omega-3. Byggrisotto i syltelake. Kongekrabbe og potetkake i lag med tomat og dill.

Sjekk ut intervjuet Dagens Næringsliv som kom ut på fredag før konkurransen.

Sjekk ut Petter på I kveld med Christian Strand som var i går kveld.

Jeg var på Jacbobs på fredag i anledningen bursdagen til min mor, hele familien var ute og spiste. Petter øvde på konkurransen og vi var så heldige å få smake. Så denne retten er ikke bare godkjent av jurymedlem Geir Skeie (vinner av Bocuse d'Or), men også av Vaular familien. Det vil si, min mor fant et eller annet å klage på. Haha. Men i en bakvendt verden er det som et slags kompliment å regne.

Hvis du vil smake selv på hva Petter har å by på kan du stikke innom Jacob's i Kong Oscars Gate, og mens du e der kan du si ke det går i til Henriken.

3 kommentarer:

Daogen sa...

Jacob's burde skifte navn til Leeroy's. De dreper den fisken. Mora mi krever å få spise der hver gang hun er i byen.

Anonym sa...

ja, de kjører seg opp!!!

Anonym sa...

Lattis! Så han på God morgen Norge i dag tidlig...