torsdag 20. august 2009

Først og fremst video

Først og fremst så er det Tommy Tee, Jesse Jones og Lars Vaular.......

OG ALLE I OSLO MÅ HUSKE Å KOMME PÅ BLÅ IKVELD!!! 18 ÅRS GRENSE YO

13 kommentarer:

Anonym sa...

Rå video og låten blir bare fetere for hver gang eg hører den!

Big ups!

Petter sa...

Greit Tommy Tee lager bra musikk, men han virker faen meg som en idiot!

Under en nettprat på dagbladet.no for under et år siden, uttalte Tommy at Lars Vaular var "oppskyrtt". OG NÅ med en gang folket begynner å plukke opp musikken til Lars og det er mer penger og populæritet i det Lars gjør, er Tommy Tee der med en gang og kaller han sin "favorittrapper" samt leker tjommi og tar han inn "i varmen", om det kan kalles det.

Idiotisk spør du meg!

Anonym sa...

Fet Video! Lars >>>> Jesse Jones

Anonym sa...

ja husker det. intervjuet med tommy tee og name.

Har faen ikke tenkt over det før jeg leser det her.

mr tee er tydeligvis en ekte falsk jævel.

pluss beatsene hans høres så statiske ut. Pluss, jeg vet at Agallah er pissed for at tommy gir ut album med hans bidrag på.

Anonym sa...

må addere litt til. Han er pissed for at tommy tee ikke hørte med han om det var ok.

Møt opp på stadion. vi står foreløpig på 48 kamper på rad med 15 000 eller fler tilskuere. vi kicker rosenborg neste kamp og tar over tronen. Skandinavias mest ekte supportere. selv ikke FC København har klart dette.

Lars Vaular sa...

Ikke vær sure da. Tommy er veldig ærlig.

Da han sa jeg var oppskrytt så sa han også at jeg var flink. (da hadde vi allerede vært i studio sammen).

Jeg har ikke problem med å forstå at noen kan synes jeg er oppskrytt, fordi jeg har en del fans som syns jeg er gud MC. Shit jeg syns at noen av dem overdriver også.

Men det er jo bare hyggelig.

Anonym sa...

Virker for meg som at "gudfar" stempelet til Tee har gått te hovve på an. Men greit nok, så lenge han fortsetter å lage bra musikk.

Synes Lars er dyktig og at han laget masse bra musikk før også. Synd at folk ikke forstod det før de hørte "solbriller på".

Jeg vil heller påstå at lars var sykt undervurdert på den tiden, og neppe oppskrytt!

Anonym sa...

Først og fremst så e det Lars. Hasje lyst å hate, men Jesse suger. Må nå være nokken fra østlandet så kan spytte bedre enn det der, ka faen.

Anonym sa...

Du er en stor mann Lars.
Ikke mange som hadde svart sånn.

Glad NMG har vaular (eller vaular har NMG). men tommy tee må ikke få snike seg inn på bergens bølgen som kommer til å fortsette.

Hva med å lage en mixtape/album med bergens beatmakere. en slags bergen mixtape. Hkon, HP Gundersen,jonas, Scorpio61, annand chettey m/fler.

Hkon har dope ass beats.
The piano man.

HP Gundersen er jo artist forbedreren som ganske sikkert er hypp på å hjelpe en så dyktig og respektert MC som deg.petter beyer rappet på freestyle musikklaging på Gimle skole long time ago.
Se på sondre lerke. big in da states.

Scorpio61 har visstnok produsert en del låter på Snowgoons album, og en på Immortal Technique sitt album. sier sean price big ups to scorpio61 kan vel noen bergens artister gjøre det.

Skal ikke fortelle deg hva du skal gjøre men eg hadde iallefall kjøpt det og digget det.

Hvis du forkaster ideen, la den ligge en stund og tenk på den om noen år. Iallefall:
Takk for at du er vårt flaggskip.

Lars Vaular sa...

ofte er flinke folk overvurdert hos noen og sykt undervurdert hos andre.

Anonym sa...

Først og fremst, å ikke ville hate og samtidig hate.... Det er en hater. La misnøye gli forbi. Syns how to rob låten til jesse jones var fet, men hatet han på lars i den eller var det poppa lars?

enig med petter. sier ikke at tommy er en golddigger, men...
han trenger å ete han og.

Men oppskrytt er feil å ha noen mening om.
Smaken e som baken.
Den e delt.

Sleng opp en L som en øvelseskjøre

Stem Venstre grønne sympatisere, og få avkriminalisert ett eller annet så gjør at ungdommen slutter å spise sovemedisin for gøy. ingen klarer å lage like mange kriminelle som politi ved mangel av bruk av skjønn i tjeneste
hilsen jævel med toppskatt som egentlig burde stemme høyre...

Lars Vaular sa...

mad twin peaks innlegg her for tiden.

i like.

Anonym sa...

The Log Lady: Welcome to Twin Peaks. My name is Margaret Lanterman. I live in Twin Peaks. I am known as the Log Lady. There is a story behind that. There are many stories in Twin Peaks - some of them are sad, some funny. Some of them are stories of madness, of violence. Some are ordinary. Yet they all have about them a sense of mystery - the mystery of life. Sometimes, the mystery of death. The mystery of the woods. The woods surrounding Twin Peaks. To introduce this story, let me just say it encompasses the all - it is beyond the "fire", though few would know that meaning. It is a story of many, but begins with one - and I knew her. The one leading to the many is Laura Palmer. Laura is the one.