torsdag 17. september 2009

Sex, drugs and ready-rockLille Boosie er en badass. LAST NED MIXTAPEN HER.

En del bloggere satte nypeteen i halsen da han nylig fortalte i et intervju om hvordan han helt uten blygsel pjåter extacy piller i rompene på groupiesene sine. Dette er sikkert sant. For denne fyren er helt gærn, og folk som virkelig har hørt musikken hans burde ikke være overrasket. Det er derfor han er fascinerende som rapper også. Han er en badass. Han er en hund. Og legger ikke skjul på noe.

Han droppet visstnok sitt nye album Superbad på tirsdag, men jeg har ikke fått hørt det enda. Men det virker lovende etter to veldig kule singler :

Lil Boosie - I'm a dogLil Boosie feat. Young Jeezy, Webbie - Better Believe itLil Boosie - We out chea"C'mon Boosie. You're my favorite artist. Plus you're the realist in the game. But this is how you get indicted."

"50-1-50-1-50 .... Sounds like a mathproblem these goons are struggling wit

"WTF?!?! THis is coonery at its highest levels! THis whle video is a self indictment!! Got dayum,, what the fuck is wrong with us???"

"These niggaz iz animals, im just waiting for one of them to bite of the other ones arm!!"

Kommentarfeltene til disse videoene preges ofte av at folk ber Boosie roe seg ned med å lage så hardcore videoer, i og med at han er i politiets søkelys for litt av hvert. Blant annet et mord på en annen rapper fra Lousiana, Nussie.

"Reportedly, FBI agent Jung stated that the bureau received information that rapper Lil Boosie (Hatch) had placed a $30,000 bounty on Chris “Nussie” Jackson’s head." Les mer her.

Ingen sjanse for at Lil Boosie vokser opp og endrer mentaliteten sin med det første altså. Et stykke opp til 40 år gamle Jay-Z med andre ord.

Lil Boosie feat. Lil Webbie - Every album like a birdSiden han var fjorten femten år har han gitt ut plater, og ble signet som tenåring av det respekterte trekløveret Turk, Mel og Pimp C som sammen dannet Trill Entertainment. "Hvert album er som en fugl" har vært mottoet hans siden solodebuten "For my thugs". Han flipper stadig.

Lil Boosie - Daddy luv youBoosie har også en haug med unger. På internett er det mange som krangler om hvor mange det virkelig er. Noen sier seks, andre sier tre. At det ihvertfall er nok unger å ta seg av er ihvertfall helt sikkert. Denne sangen illustrerer fint dualiteten som gjør Boosie så fascinerende. Det høres så fint ut med litt faderlig kjærlighet oppi all skytingen, rusmisbruket og galskapen. Evt litt galskap oppi den faderlige kjærligheten ; hvis man følger med på avslutningen på tredje verset av "Daddy luv you" kommer han med et par ville lovnader for sønnen sin:

"Some of my family members wont accept him, dey cold hearted
But dat boy gon be a legend, he gon be so retarded
At 11 I'm gonna go get my son A Ferrari
At seven I'm gon get him head at his birthday party"

Lil Boosie - Touch down and cause hellDette er kanskje en av de råeste videoene noensinne. Glem alle deres 50 bestevideoeverkåringenenmepitchforkbullshitt kåringer. Denne danker ut det meste for meg.

*ELSKER haltende litt eldre menn som hytter med revolvere (i videoer)
*ELSKER barn (i videoer)
*ELSKER svart/hvitt (i videoer)
*ELSKER togspor (generelt)

Vi avslutter med en moralsk youtube kommentar, for å være sikker på at de yngre leserne ikke prøver noe av dette hjemme. Og siden overfladiske ting er det eneste som virker å motivere ungdommen.....

"the crazy shit is these niggas prob in they early 20s lookin mad old cause they fuck wit that x and cough medicine "

MAD OLD

6 kommentarer:

Torgeir sa...

Jeg får jo bare sitere Booooozie selv.

"Who's bad? I'm bad! SUPERBAD!"

Flott fyr.

Anonym sa...

"I like money. I like gambling, I like taking care of my kids, I like ping-pong, I like shooting pool, I like having three-somes...

- Lil' Boosie

http://allhiphop.com/stories/features/archive/2009/09/14/21937564.aspx


lattis boosie interjuv.....

Anonym sa...

boosie er virkelig SUPERBAD

Roger the ogre sa...

Lastet ned nyalbumet, fine greier. Men: Du har stemme som Pavarotti i forhold......loose as a goose

jørgen sa...

Ja ja, typisk hvite hipstere å digge minstrel shows når det kommer til rap.

de la kjip sa...

jørgen, har det noen gang slått deg at du mister poenget, eller blir du alt for bevisst på din egen usikkerhet da?