tirsdag 22. desember 2009

skyld på ....

Beklager alle sammen!

Hei. Jeg vil begynne dette med å beklage det jeg gjorde til alle barna som har vært med å bake pepperkakehus til pepperkakebyen. Dere har vært flinke. Jeg vil også beklage det jeg gjorde ovenfor resten av Bergen og Norges befolkning. Jeg er ikke stolt av det jeg har gjort.

Jeg angrer svært på det jeg gjorde. Jeg er glad for at det er så mange som har hjulpet til med å bygge opp igjen pepperkakebyen. Det viser bare at bergenserne er stolte og glade i tradisjonene vi har. Det er egentlig jeg og.

Den kvelden det skjedde var jeg veldig beruset. Jeg har selv skylda for fylla. Jeg har lært min lekse og fra nå av kommer jeg til å ta det mye mer med ro. Noe lignende har aldri skjedd før og jeg lover at det aldri vil skje igjen. Jeg vet at det er mange som er blitt fortvilet og lei seg på grunn av det jeg gjorde. Det er ikke noe jeg har ønsket. Jeg håper bare at dette er noe vi kan legge bak oss.

Det skal bli godt å bli ferdig med denne saken. Det er ikke kjekt å være en ettersøkt person og at alle vil finne ut hvem du er. Så jeg beklager igjen til alle dere der ute som er blitt berørt av dette. Det er en veldig trist sak og jeg prøver å gjøre det godt igjen så godt som jeg kan. Det er mange som har sine meninger om dette, men jeg håper alle forstår at jeg prøver å ordne opp etter meg på best mulig måte. Jeg håper at alle får en riktig god jul og et godt nytt år! Jeg har i vertfall nyttårsforsettet mitt klart!

Til slutt håper jeg at folk tar meg på alvor og ikke tror at alt jeg skriver her er bare noe jeg sier for å slippe unna. Det er ikke tilfelle. Jeg beklager dypt til alle sammen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det var deg?

Anonym sa...

Det hadde vært greit om du sa hva du har gjort galt, og ikke bare spinner rundt grøten. Inntil da er teksten din en ganske patetisk antydning, og minner mer om et desperat rop om oppmerksomhet - som du jo nå fikk fra meg...

Lars Vaular sa...

jeg har egentlig bare klippet ut beklagelsen fra vedkommende som ødela pepperkakebyen.

men det er jo godt å få oppmerksomheten.

Livet sa...

Hahaha! Anonym skjønte det.