fredag 31. juli 2009

Kom til Gulen på lørdag!


Fått meg kontor. Det er dødskult. Men til nå har jeg ikke fått gjort så mye annet enn å rydde der. Men på mandag kjører vi oss opp klokken ni. Da setter jeg jammen i gang. Oi oi.

Denne ryddeprosessen har forhindret meg litt i å blogge. Slenger ut enda et usaklig bilde. Bildet er av Roaren i Kina for dere faste lesere, i påvente av bedre tider.

I morgen håper jeg å se mange i Gulen, der vi spiller på Utkant Festivalen. Vi tar båten ut, og gleder oss stort.

Skal visst være opplett på kvelden også.

lørdag 25. juli 2009

Welcome to the limit.Totalt usaklig bilde. Men kom til å tenke på Savannah, en ganske dårlig tv serie som gikk på tv2. Men det var mye sex og intriger i den ihvertfall. Det er jo fett.

eh...

UANSETT!!

I serien av ymse remixer og versjoner av Solbriller På har vi kommet til Even Brenna's mashup av Push it to the limit og Solbriller På.

Grensen er nådd her!!!

fredag 24. juli 2009

REEEEEMIX!!Mange Schmidt og Thomas Rusiak - Først og fremst RMX!

Les mer om sangen her og her!

BOOM BOOM POW DEF POSSE SQUAD

tirsdag 21. juli 2009

Texas, SXSW 2008 Episode 3Tredje episode fra fjorårets tur til SXSW. Stikkord for dagens episode er Mama Wes, norwenglish, "can you slap these?", Devin, UGK og andre gode ting.

mandag 20. juli 2009

Tilfeldige tanker pt. 13.Mars, 2008

Urgh, jeg er nervøs. Jeg sitter i et rom, eller kanskje det er en sal, i konferansesenteret i Austin. Rommet er fylt av plastikkstoler, bransjefolk, artister og bakrus. Jeg sitter på et panel, foran alle disse menneskene og skal bidra til en diskusjon om hvordan rappere kan jobbe med hverandre over landegrensene, både for å trekke inspirasjon fra andre steder samt knytte til seg nye markeder for musikken sin. Jeg har for så vidt noen meninger om dette. Men jeg har aldri tenkt dem på engelsk før, enda mindre uttalt dem. Men min venn Matt Sonzala spurte meg om jeg kunne delta, og jeg ville jo ikke være noen punk. Jeg tror jeg skulle tatt med tolk.

Så nå sitter jeg her. Hip-hop historikeren Davey D er på min høyre side og styrer ordet. Redaktøren til verdens største rapnettsted Allhiphop.com sitter også i panelet, ved siden av DJ Dan Greenpeace og Sway fra England. Jeg kan huske jeg klippet ut en allhiphop reklame fra The Source i sånn type 1999. Det virker som om disse folka tror at jeg er "huge" hjemme i Norge. Jeg later som ingenting. Jeg møtte Sway på studentradioen i Bergen for et par år siden, så vi er jo som gamle kjente. Vi er kolleger. Dette går bra. Du har roen Lars. Du går hardt. Du er profesjonell.

Som en liten isbryter kommer Devin the Dude omsider, litt for seint så klart, men alle vet jo hvordan han er, så vi ler og smiler unisont for alle har jo Devin til felles. Han er avslappende. Han er en fellesnevner. Jeg kjenner jeg er svett i håndflatene. Skulle ikke ha tatt denne varme genseren på. Jeg skulle definitivt hatt med tolk. Satt meg i respekt med en gang.

Sway snakker britisk. Selv briter fra gaten høres dønn sofistikert ut. Perfekt diksjon, nydelig dialekt, det flyter så fint når han snakker. Han snakker om nedlastning. Vi har mange like synspunkt, dette er interessant, jeg glemmer å være nervøs. Vi er faktisk kolleger. Jeg skammer meg ennå over engelsken min. RECOGNIZE TH'ACCENT!! Jeg skulle bedt Leo om å være tolk. Jeg kunne hvisket svarene mine i øret hans og han hadde oversatt alt til et gatesmart afrikaengelsk til alles beundring. Det hadde gjort inntrykk. Jeg hadde vært mystisk viking fra norden, med egen utenlandsk tolk. NorthPole. NorthPolars. Bipolar. SNAP!

Davey D gir meg ordet.

I det jeg begynner å snakke og er midt i første setningen min, kan jeg se døren bakerst i lokalet gå opp. Inn kommer en svær kar i en blå Dickies bukse og matchende skjorte. De røslige karene bak ham har også Dickies bukser og skjorter, men alle har forskjellige farger. Jeg kjenner igjen førstemann som Hezeleo, en rapper som er signet på UGK Records. I midten av følget går en liten dame i purpurfarget Dickies, og leier en liten gutt. Mens jeg snakker vet jeg at det er Mama Wes, moren til legendariske Pimp C, og den lille gutten er sønnen hans. Pimp C er kanskje halvparten av grunnen til at jeg dro her i første omgang. Jeg kjenner dem igjen fra scenen i går kveld. Det var en av de første konsertene Bun B holdt etter at partneren Pimp C gikk bort, og ble en ganske emosjonell greie. Men nå er de her, på arbeid ennå. Hele følget setter seg på andre rad. De stirrer meg dønn i hvitøyet og forventer at jeg skal si noe smart.

Sjekk ut tredje episode av videoserien fra SXSW 2008 her på bloggen i morgen! Den inkluderer bl.a bilder fra Bun B konserten og et kort men klassisk Leointervju med Mama Wes.

søndag 19. juli 2009

D.O.A (NMG)
Ble så ivrig at eg måtte lage en egen versjon, som Tommy Tee droppet på fredagens NRS på petre.

Her er Lars Vaular - D.O.A (NMG)

EG GÅR INN!!!!
Last an ned, spre an som pesten.

Også lagde eg en halvhjertet søndagsyoutube for den også...:

lørdag 18. juli 2009

Rock n lol pt. 2Trenger ingen kommentar. eller gjør vi?

Rock n lol

Tusen takk til alle som var på Søfteland i går, det var fantastisk moro. I tillegg til oss spilte bl.a Manheads, Ungdomskulen og John Olav Nilsen & Gjengen. Festivalen ligger landlig til på en bondegård, og det var idyllisk og nydelig hele kvelden.

Takk til alle som arrangerte og deltok!

Her er noen bilder fra gårsdagen.John Olav Nilsen & Gjengen avsluttet kvelden.Søfteland er et nydelig sted ved midnatt.Den unge generasjonen Vaularfans.Daniel & Olav.Olav, Einar og Tim har boksene fylt med god stemning.Juan DanielAnand Chetty vet k'de går i.Glenn på trommer e i full effekt.To gutter nede til høyre i publikum e i full effekt!In living color.Eg går lavt.Girson kjører seg opp.Ring kokken og si at det koker!!! no koker det."I'm still thinking about Stavanger. That was the first time in my life I stayed at a hotel."The big homey Sipho tok turen ut!MONDORoaren varmer opp med noe yoga.Make em say uuuuuuuuuuuuugh.-Nananana.

fredag 17. juli 2009

Ken Ring - Nu måste vi draDen store tjommien Ken Ring sin nye video! sjekk ut.

tirsdag 14. juli 2009

Colors!Men hip-hop var ikke død... Etter først å være oppfattet som nerdete hos hip-hoppere, har internett etterhvert vist seg å være inspirerende for norsk hip-hop. Litt som internett før ble oppfattet som døden for musikk, gir det nå inspirasjon. Bare sjekk hvordan musikken beveger seg:

1) Cam'ron fra Harlem dropper "Cookin up", der han bare snakker om røde ting.2) Bromstad fra (øhhhh...) Bromstad gjør en alternativ versjon der det så klart rappes om hvite ting, sånn som hvite bukser, de er jo tross alt trøndere.3)Så kom det en syk versjon fra Ørsta, signert den galne mannen Thorstein Hyl. Den heter bare "Kokar opp drit" og bygdeanarkisten tar for seg de svarte tingene.4)Vågard og Pete'n fra A-laget teamer nå opp med Mats Dawg og tar for seg flere farger! Pete'n snakker som vanlig om grønt, mens Vågard er fargeblind og Mats Dawg forteller om farger jeg aldri visste fantes en gang. Sjekk de ut!

A-laget & Mads Dawg - COLORS

PS!!! Legger ut denne også. El Axel og Joddski på D.o.a beaten, og dere skal ikke se bort i fra at jeg slenger meg på denne. Ble inspirert. Internett can do that for you.

torsdag 9. juli 2009

onsdag 8. juli 2009

Solbriller På (Captain Credible HACK)VI DANSAR SOM ROBOTAR - VI DANSAR SOM ROBOTAR!

Captain Credible hacket seg inn på maskinen min og har voldtatt sangen min på et ganske så hissig vis. This one goes out to the Boom Boom Pow massive.

Last ned Solbriller På (Captain Credible HACK) MP3

eller

Last ned Solbriller På (Captain Credible HACK) WAV!

tirsdag 7. juli 2009

2 dope boyz in a Cadillac

Et par snaps fra videoinnspillingen til "Først og fremst". Jesse kom med tidlig fly fra Oslo, og vi hadde en fin formiddag der vi cruiset rundt i en Cadillac vi fikk låne fra en tjommi i L.O.D'en. Seinere spilte vi inn resten av videoen på vorspiel hos LST og på konserten på Verftet. Gleder meg til den er klar for visning.

mandag 6. juli 2009

Quart 2009


En ting jeg lærte på Quart er at innerst inne er vi alle ravere. Ravende likegyldig til alt annet enn basstrommen. Vi danser som apekatter på besøk hos roboter. I det jeg i et magisk sekund står på knærne og tilber de 17 år gamle kåtskalkene som danser over oss spør Andrew om vi skal ta av oss på overkroppen.

Stor respekt til alle som var med på festen.

Her er noen bilder fra turen:


Anand Chetty, producer extraordinaire

Roaren og Andrew flipper ut med kung fu bading. I ett med naturen


.


laster flere opp snart, må bare ut å løpe litt rundt. Og sjekk ut intervjuet mitt i Dagbladet på nett!