mandag 25. januar 2010

gratulerer anandi dag ble det offentliggjort at D´e Glede albumet vårt er nominert til Spellemannsprisen. Det er fett. De andre nominerte er Chris Lee og Tommy Tee. Lykke til!

Hva tror dere sjansene våre er?

PS! John Olav Nilsen & Gjengen er nominert til to priser. Men hvor er fjorden baby! ? !? !? !? 5071 nmg/g-huset for alltid

8 kommentarer:

Anonym sa...

Evig store/gode sjanser

Anonym sa...

liten sjanse, med tanke på at spellemans-kommiteen er kjøpt og betalt. Tee går nok av med seieren.

Men håper selvfølgelig d'e glede drar seieren i land! Hadde vært fortjent ihvertfall. De to andre albumene har jo 0niks å stille opp med.

Anonym sa...

Anand du e syk...

Anonym sa...

Anand Chetty!
Producer extraordinairé!

mats sa...

suverent det beste hiphop-albumet i år. blir sjokkert om det ikkje vinner. og anand e et geni, det e ubestridelig.

boota sa...

ikke kom med det derre kjøpt og betalt greiene. tee er nominert et utall av ganger, men har aldri vunnet så vidt meg bekjent. tror løars er mer kompis med bransjefolka enn det tee er sånn generelt. begge ga for øvrig ut feita plater så samma for meg..

Christian sa...

Det kjøpt og betalt greiene blir for dumt, og som "Boota" sier over meg så er jo Lars en bransjefavoritt så det ville jo gagna han og ike Tommy.

Men uansett hvem som vinner i år, så vil det være velfortjent. Så lykke til Lars!

Lars Vaular sa...

er ikke godt å si hvem som vinner, vi er uansett glade for å være nominert. dette betyr mer for folket enn det gjør for oss, og jeg unner både chris lee og ikke minst tommy å vinne.

dette er lættis uansett. får leke artist på utdeling og greier.