mandag 22. mars 2010

tilfeldige tanker pt. UTEPÅTUR

nå skal jeg holde det veldig ekte med dere. rappere bruker også fuktighetskrem. men pga at man ikke kan ha flytende væske med på flyet og jeg aldri sjekker inn bagasje når jeg drar til oslo så er jeg ofte tørr i trynet når jeg er ute på tur. så jeg var i oslo tørr som faen, og er på besøk hos NRJ radio. Paradise Hotel Petter var programleder der. Han holdt stilen og var iført knickers og strømper, samt designer sko. Kollega Ida Fladen var iført rosa sebrastripet tights som gav assosiasjoner til det italienske alpinlandslagets drakter på nittitallet. Alberto Tomba (La Bomba) stil.Når jeg stakk derfra angret jeg som faen på at jeg ikke spurte Para-Petter om noe fuktighetskrem, er helt sikker på at han hadde noe til overs.

Videre gikk ferden til forskjellige radiointervju. P4 vet ingenting om rap eller Lars Vaular, og det er helt greit. hadde en fin prat med en hyggelig dame. Hun spurte om jeg hadde noe RAP å anbefale p4 publikummet. Jeg syns det var en vanskelig oppgave. Da spurte hun om jeg kunne anbefale Eminem. Jeg tror ikke dette var det beste intervjuet mitt. Var innom petremorgen, det var litt gøyere. Folk trodde jeg var full, men jeg var bare full av meg selv i så fall. Det hjalp kanskje ikke heller at jeg var oppe til syv to netter på rad pga videoinnspilling, samt at den siste natten/morgenen måtte jeg ta flyet før jeg la meg nesten. Fikk også litt problemer på Flesland så hele dagen ble litt tråklete. Men fikk gjort unna noen intervjuer og jobbet litt med Tommy og Jesse på en låt til Jesse sin plate på kvelden.

Dagen etter var det mer intervjuer og jeg tok en tur innom Bonnier, og kuttet spillet opp med Ronnie der. Han virker som en fet fyr, og vi har noen planer på gang. På kvelden spilte vi på Betong. Det var fett, men det var veldig lav lyd. Fikk litt ungdomskoleturne vibb på anlegget, vet ikke hva det var, men folk kommenterte det veldig. Neste morgen dro vi til stavanger og spilte for russen, som vi kommer til å gjøre mer denne våren. De har faktisk nominert "Rett opp og ned" til årets russelåt i tvilsomt selskap som David Guetta, Akon, Lady Gaga og Pitbull. Haha, Jeg syns det er morsomt. Det var høyere lyd på russegiggen enn på Betong ihvertfall, og publikum var fornøyde. Gi meg noe bass begynner å funke veldig bra live nå. Men folk hører nok ikke mye på teksten, for det er stadig folk som MÅ snakke meg i øret når jeg er ferdig med konserten. Jeg vil bare ha noe bass prøver jeg å si.

Det e jo fett at folk liker musikken og sånn, men hvis vi ikke har noe mer å snakke om, så bør folk lære seg å vite sin besøkelsestid. #Jegharikkesovetpånoendøgnnåsåjegvilikkeværehøflig

Eksempel : i bergen tidligere i uken, stakk jeg fra studio med anand om natten og ville ta en øl eller to før stengetid. en jente kommer og sier at hun liker musikken og småprater litt om ingenting. jeg sier:

"tusen takk.... men du, jeg vil egentlig bare kule an og drikke ølen min og høre på musikken så....."

og får svar fra anonymisert jente:

"fy faen du skuffer meg, no e eg skikkelig skuffet over deg... trodde du var så kul og satt pris på at folk liker musikken din."

-Har du ishe hørt sangen? Gidd ishe høre mer, gidd ishe høre mer, gidd ishe høre mer snakk!?!?!

Når jeg kom hjem på søndag stakk jeg i studio med Leo, Peewee og Verk. Vi holder på å gjøre ferdig en sang med oss og Bjørn Eidsvåg. Den har ikke noe tittel ennå, men den blir veldig fin, og stort sett veldig spesiell.

Videoinnspillingen gikk ganske bra. Dette er første gang Andrew får gjøre noe så stort, og første gang jeg har vært med å produsere hele videoen. Organisering er vanskelig, men Eirik Heldal har vært en helt og hjulpet meg veldig mye. Jeg skal fortelle mer om videoen og folkene som har vært med å få det til å skje, men i første omgang vil jeg bare si takk til familien Askeland Myklestad på Plantegården i Blomsterdalen for å være fantastiske mennesker som åpner hjemmet og gården sin for oss til langt på natt. TUSEN TAKK. dere er så gode folk :)

Første dagen var litt ustrukturert og litt dårlig planlagt, men jeg lærte mye av den og den andre dagen gikk mye bedre. Folk kjente rollene sine bedre, beskjedene var klarere, ting gikk kjappere og alt gikk mer på skinner. Fikk noen fantastiske øyeblikk i den mørke skogen. Andrew var fornøyd med bildene, og han er ganske kritisk til alt, så jeg håper det er et godt tegn.

sees snart.

ps! send en mail til studio@nrj.no og be om å få høre "rett opp og ned".

6 kommentarer:

Ingeborg Bjorland Hansen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Og vet du hvorfor han ble medlem i Bandidos? Han skar seg med høvvelen og meldte seg inn i det han trodde var en mexicansk klubb for folk med masse bandasje.

Anonym sa...

Et par ting:
"Dengang da, hver gang når..."
Bergen har stor B.

Aner et snev av at du e "høy på det her".
Drit i oppramsing av to uker, det er undrende betraktninger av hverdagslige hendelser som er tingen.

Ingeborg Bjorland Hansen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lars Vaular sa...

ingeborg : syns det var morsomt nok. vi kunne alle vært bandidos.

anonym : det der tror jeg ikke på!

anonym : et par ting :

jeg skriver muntlig og direkte, så hvis ikke hjernen min den dagen jeg skriver er klar for korrekturlesing og slikt så får det bare være. og dette var mine hverdagslige ting den siste uken ...

#getithowyoulive

kommer sikkert noe mer nøkternt en dag.

vågard sa...

Du har valgt feil folk å reise med, du vet EG ikkje stikker nokke sted uten nokke kremer liksom. Elizabeth Arden FTW! Dessuten onker eg gjerne de innpåslitne, småskabba kjerringene som maser. MEN DET GJØR VEL ET PAR UTTA DE ANDRE OG! HAHA