fredag 16. april 2010

Kom deg på Internasjonalen på tirsdag (LYDVERKET)
Spiller minikonsert for Lydverket på Internasjonalen på tirsdag. Vi spiller 5 låter fra nye albumet, og håper å se dedikerte tilhengere i publikum. Jeg har en del billetter, så dere som vil komme kan sende mail til lydverketpublikum@nrk.no med subject : #heltomnattenheltomdagen og deres navn, og de 50 første får billett!

tror det blir en smålig legendarisk kveld, håper å se noen kjente ansikt der!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Aldersgrense?

Anonym sa...

Ahhh, hvis du får meg hjem fra nordsjøen så kommer jeg.. Ingen som har en båt???

Rachel sa...

Det e en storm på vei.
Stormen Siv (Ormen Siv?)

Lars Vaular sa...

så jeg skrev feil email adresse men nå er den riktig

anonym1 : er vel ihvertfall 18 for de selger øl der. er ikke sikker.

anonym2: NORDSJØEN!! har ikke båt desverre.

rachel : #vifårsehvordandetgår

Anonym sa...

20 på Internasjonalen

Anonym sa...

LOL Dette er jo Rappernes metode bare.Spesielt de som ikke har mye talent å gå på (syns forøvrig at Lars har noen gode tekster). Dette vil jo det bli oppslag om ,og det vet Lars. Uten dette oppstyret som media-norge med glede gir ,så hadde nåkk ikke Lars greid å selge så mye. Det tragiske er at sangen skal liksom handle om en mulig asylsøker som er sint. Eneste problemet der er at FrP tapte valget gitt. Samme som for 4 år siden,og 4år før der igjen osv....
Mer politisk korrekt ville det vært om det var "Kem sjøt (sett inn en av de som faktisk har hatt makt)"

For FrP har ikke vært med i styringen i det heletatt EVER!!!! Det er det de unge spesielt,men fler og fler eldre ikke klarer å få med seg:)

Innvandringspolitikken og statusen for intergrerings status per idag må desverre falle på de som har styrt landet siden 1945 ( og sjekk wiki, google, og historiebøkene folkens, for FrP har ikke vært med) Siv Jensen har vel ikke hatt styringen i eget parti engang før enn for???? 4-5 år siden????

daniel heter eg:)