tirsdag 11. mai 2010

Big Ice - Trunk of funk ute i dag.Hvem er denne karen som kaster opp W´er og snakker om iskrem og synther hele tiden? Hvorfor vet han så mye om amerikanske fenomener som Cheerios, Hershie bars og George Foreman griller? Dette får du nok ikke helt svar på ved å kjøpe denne skiven, men uansett er Big Ice alias Store Is tilbake med et nytt album for de som liker rap med smuuude synther og krystallklare lyder. Skiven fikk terningkast 5 i VG i dag og byr på en hel del interessante gjesteopptredener. Selv debuterte jeg på 3.plass på VG listen i dag, og gjester også dette albumet på en liten milepæl av en låt med Joddski og Onkl P. Kul kombinasjon, og vi er rett fornøyde med resultatet. Jeg har ikke fått hørt denne skiven enda, da jeg er på reisefot, men gleder meg til å sjekke ut når jeg kommer hjem.

http://www.youtube.com/watch?v=rY1z2ETvPNQ
http://itunes.apple.com/no/album/trunk-of-funk/id368738608


Noen ord fra presseskrivet :

Big Ice har siden fjorårets utgivelse, Stackin Beats vært omringet av hardware synther,
live instrumenter, iskrem, sin amerikanske gullplate og gangsta shit fra -95,
og er nå klar med oppfølgeren, TRUNK OF FUNK.

Albumet blir en musikalsk pimp-ride tilbake til G-funkens storhetstid på 90-tallet.
Med på reisen har han fått følge av Norges beste rappere som spytter game,
og resultatet er bossy, saucy og hella flossy!

Lytterne får servert 20 eksklusive låter med blant annet artister som Joddski, Pete´n, Son of Light, Jaa9 & OnklP, Lars Vaular, el Axel, RSP, Salvador Sanchez (fra Darkside of The Force),
Oral Bee og A-Laget. Albumet byr også på et par overraskelser som bonuslåta, ”In The Bay” med selveste Kurupt fra Tha Dogg Pound. I tillegg er en av overraskelsene singelen, "Okay" med Joddski, OnklP & Lars Vaular på samme låt! Nesten litt historisk det der.Du kan bestille cden direkte fra den store isbiten på bigiceproductions@hotmail.com!

sjekk også ut :

www.myspace.com/bigiceofdaplayboyfoundation og

www.twitter.com/StoreIs

2 kommentarer:

Mann sa...

LOL! Det er jo Kyle Gass fra Tenacious D.

Anonym sa...

haha. flink på beats ihvertfall