onsdag 28. juli 2010

Kvanndal - Utne

Satt i bilen fra Hove til Bygdalarm, og på fergen tok jeg disse bildene igjennom bilruten. Alle barna var ute på fergen og lekte uten Girson som syns det ble for slitsomt. Også jeg da, som satt og tok bilder.
Sheikh snakker på handsfree'en, holder kontroll på sikkerheten.

10 kommentarer:

Silje sa...

Hei Lars! Er du singel?

Margrethe sa...

haha, du skriver sykt bra! likte spesielt beskrivelsen av bloggen din;) enig med silje; er du singel?:) hope so... elsker sangene dine, og du er max phet!

Anonym sa...

Fy fasken så opphengt jeg er i deg!

Aina sa...

Hvilken dag spiller du på Døgnvill festivalen?
Fjolsene på døgnvill har ikke lagt ut dato når du spiller, heller svarer de ikke på komentarer og e-post. Må vite når du spiller så jeg kan få sett konserten din. :)
Ps: Digger den nye plata.

Maria sa...

Enig med Silje og Margrethe. Er du? For jeg tenker liksom at jeg har lest så mye av det du skriver og det virker som vi har så utrolig mye til felles og kunne vært en god match. Ikke at du er den kjekkeste jeg vet om eller at jeg er så innmari stor fan, men jeg tror liksom at vi kunne kommet veldig godt overens. Så kanskje vi kan møtes og se hva som skjer? Hva tror du?

M

AmaninJapan sa...

Hei Lars, E du Singel? Eg syns musikken din e kjip og sveisen din e stygg, men det e nokke med denne bloggen og di her fotoene som gjør meg overbevist om at vi e skapt fpr hverandre som Carry og Mr. Big I sex og singelliv, bare på en fransk måte.

Tazte Priv?

Mvh Porthina, el blondina

Lars Vaular sa...

haha.

margrethe og silje :

ingen kommentar

aina :

jeg vet ikke helt sikkert ennå, har ikke listen foran meg nå. sorry!

maria :

sånn nettdating for så å møtes "IRL" er liksom ikke min greie. men jeg kunne sikkert hooket opp med en som skrev sånne ting på nettet, bare ikke det var slik vi møttes.

porth: jeg tror faktisk vi hadde godt veldig godt i lag når det gjelder foto og livssyn. men jeg liker ikke kickbokserkroppen din og det skallete hodet ditt er ikke så godt å ta i som sveisen min, så jeg tror at vårt forhold bør forbli platonisk.

Maria sa...

Får håpe vi snubler inn i hverandre "IRL" da. ;)

Anonym sa...

Hei Lars! Vil bare spørre om, du har en e-mail adresse som man kunne kontakte deg på? Lurer også på om du driver med gratis konserter? Tenkte på bursdag, fest etc? Hvis du ikke drver med det hadde det kanskje vært noe å tenke på?;)
Ha en fin sommer videre!:), var forresten skikkelig kjekt å se deg på Hove;)

Nugga sa...

Jeg ser bare niggere og hvite niggere på bildene i bloggposten.