tirsdag 29. juni 2010

Følg med, Leo er på Hove

følg med, Leo drar til HoveJeg skal til Hove på torsdag, spiller på fredag, i dag er det tirsdag og Leo er der allerede. Han skal holde kontroll på festivalen før jeg kommer, og har fått NRK på slep.

Leo om .... (uvisst hva han egentlig snakker om) :

- Hvis du har sett fra et helikopter hvordan en ulveflokk jakter. En går til høyre, en går til venstre, så har de en avledningsmanøver. Det er sånn. Det er en lyrisk, strategisk krigføring, sa han.

tv2 sommerfest

I år bare ramler vi inn overalt. Som innleid underholdning på på sommerfesten til tv2 fikk vi god mat, hyggelige mennesker, og et nært møte med den tredje sorten; Jan Thomas. Det vil si, jeg fikk ikke sett han på nært hold, men så hodet hans fra andre siden av lokalet. Virker som en hyggelig type.

#gratismateier
#kjendisfestmenhvorforerdetjegsomskriverautografertildøtrenederes


Sånn ser det ut når Store P får en god idé.Man ser det ikke så godt på dette bildet. Men glasset henger på fatet. De kjører det trikset opp på alle disse litt fine arrangementene. Tanken er at man skal kunne holde fatet (+ glasset) i en hånd mens man spiser med andre hånden og snakker med mat i munnen. Fint konsept. Selv om mange (ihvertfall de jeg kjenner) tror at den lille dingsen man setter glasset i er en eggeholder og blir frustrert når de ikke finner egg på stedet.

Sånn ser det ut når Kristian Berg får en lys idé.
Potet og kylling. Ris? Neida, potet og kylling. #POTETICJUSTICE
De tar bildar av meg så eg tar bildar tilbake ;)

mandag 28. juni 2010

"Rett Opp Og Ned" (Adam Tensta Edit)Adam sin versjon av Rett opp og ned, med fin fin video fra Frederic Esnault. sjekk ut mer av Adam på www.adamtensta,com

Videoen er skutt rundt om i Oslo, og er veldig på sparket. Dette var første gangen jeg møtte Adam, men vi fant fort tonen og det var veldig enkelt å gjøre. Det var litt rart å høre sangen "på engelsk" første gang, men jeg syns den ble fet som faen. Liker at han har "oversatt" visse deler av teksten min også.

håper dere liker!

torsdag 24. juni 2010

Kvelertak på Lars VaularI HEART Å SPELE MED PLEKTÅRRR!!

Haha, dette er gøy.

Kjøp Kvelertak sitt debutalbum Kvelertaki dag!

Er ikke sikker på hvilken Kvelertak låt jeg kan covre. Forslag?

Dida!
lars vaular likes this

tirsdag 22. juni 2010

....

PSYCHO KILLER,


qu'est-ce que c'est?
Bilder fra Svolvær

LOFOTEN 4 LIAF


det begynte litt dumt. etter flytur til Evenes skulle vi kjøre til Svolvær men punkterte ganske kjapt. Store P måtte le.

Stjernene ler også. Vi hadde en sånn flink sjåfør.
Dette er ikke han, dette er karen fra Esso som vi ringte til. Stor respekt til han, det hadde ikke funket hvis vi ringte Essoen i Loddefjord.
Girson setter sjåføren i arbeid.
HELT!
Kveldens konsertlokale. Den er 12 meter høy og dekket av tørrfisk.
Ja du trodde kanskje det var bare tullete Vaularbildekommentarer, men vi spilte faktisk i et fiskehjell.
IKKE RØR TØRRFISKENE!
Festivalen vi spilte på heter LIAF (Lofoten International Art Festival) og bød på flere spesielle opplevelser, blant annet en kvinne som ble heist opp 15 meter over bakken og spilte på et flygel langt oppe i luften. Da hun var ferdig krøp hun inni boksen på flygelet og det begynte å renne vann ut! Gav oss mye å tenke på i forhold til sceneshowet vårt.
Anne og ryggen til årets beste bandkontakt til nå.
-Dette er kanskje det mest eksotiske stedet jeg har vært på, sa globetrotter-Anne.
Girson hater grisen men elsker villsvin.
VILLSVIN ASTERIX OG OBELIX STYLE #kemleversomdether
SOUL FOOD
Kokken fra Asterix og Obelix.
Kråkesølv spilte i fiskehjellet de også.
De hadde vikargitarist for Kristoffer som var vekke. Med gyldig fravær.
Han skal bli far nemlig.
Så da tok jeg bare bilder av "de tre andre".
Sånn at vi ikke blir forvirret. Gratulerer til Kristoffer og madammen!

søndag 20. juni 2010

I HEART ROBYN

Robyn - Try Sleeping With a Broken Heart (Alicia Keys Cover) by larsvaular

Satt og skulle blogge denne her i går, også så eg at 730 kom meg i forkjøpet, så da kulte eg an. Men så tenkte eg. Ka faen, bedre seint enn aldri. Robyn dreper Alicia Keys. MYRDER!!!!

Også kan du laste an ned shant. Det e jo litt kjekt.

lørdag 19. juni 2010

90 000 folk foran scenen!

OOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOO
ÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
AAAAAAAAAAAAA
STORE P?
DU HAR JAMMEN ET STORT HOTELLROM

I går hadde Store P det største hotellrommet vi har sett. Då vi først kom inn ble vi forbanna fordi det ikke var noen seng i rommet, men det var flere rom! Statuer, lysekroner og svære malerier. Suite P!!! Vi hadde også det største publikummet vi har sett, med gode 90 000 mennesker på Rådhusplassen.


Det gikk så fort å spille. Eg mener sååå raskt. NINJA. FART. JOGGESKO. FRYSNINGER. Føltes som 10 sekunder seriøst.


fredag 18. juni 2010

Min første konsert i Stockholm, Sverige

Spilte i Sverige for første gang nå på tirsdag! Rett foran slottet og greier. På en LOVE Festival. Vi er vel alle lei av å lese om det der bryllupet, men jeg gjorde det for the love!! Kjærlighet i kongefamilier er OGSÅ kjærlighet. Selvom han der brudgommen ser bra skummel ut.

Adam Tensta og RMH gjengen tok godt i mot oss og jenta deres Isabelle Steinwall knipset noen bilder rundt om. Sjekk ut.

sweet tripeboi fra St Johns Dance

Unge L var med på turen!

Thomas og Howard Who
Tjommien min Dida fra St Johns Dance
Howard Who på tunnelbanan (tunnelbanen altså, ikke en banantunnel). Howard lager harde beats.
They takin pictures of me, so I'm takin pictures back
Girson i RMH HQ


Ble inspirert av denne turen, folkene var positive og åpne for musikken vår. Jeg har vært sliten lenge og kom til byen syk, men forlot frisk på mirakuløst vis. Det er forfriskende å bare være i et annet land, se noen nye ansikter og bygninger. Jeg tok noen bilder selv, før jeg irriterende nok røk tom for batteri på kameraet. Litt kjipt siden jeg ikke fikk tatt bilder av konserten. Eller av byen. Men her er det jeg klarte før det røk teee...

Adam i bakgrunnen, eboi på mikken.
dat boi eboi.
Eboi med den kappete hevneren, Girson Dias på høyre (!).
Thomas er ikke med i Maskinen, men beveger seg som en.
Røkte reker til Girson Dias, vær så snill.
Folk møtes i store antall og står kollektivt på rullende maskiner i STHLM. #WHOA
Og padler midt i byen!!


onsdag 16. juni 2010

Dogge Doggelito til Bergen

Eh....

Av morsomme overraskelser verdt å nevne, velger jeg å nevne denne, siden den er verdt å nevne :

Dogge Doggelito spiller konsert i Bergen på Silver 13.juli!

Dogge er en gammel traver i det skandinaviske hip-hop spillet, og var kanskje den første som virkelig fanget ørene til skandinavia med morsmålsrap. Det vil si, han er jo egentlig fra Venezuela (selv om mange tror han er fra Chile) og det hører man fort. Når jeg tenker meg om var kanskje det en nøkkelårsak til at Latin Kings ble en suksess.Snubben trodde han var kooooool... for han hadde en pistol!!!

Dogge rappet mye om rasisme og forholdene i drabantbyen Alby utenfor Stockholm sentrum kan man lese på wikipedia. Det man ikke kan lese er at han også er veldig glad i Oboy. Bare se under.Han nektet også lenge for å flytte ut av Alby. De andre i gruppen flyttet, men Dogge han ble. Og kjørte rundt i bilen sin. For i følge han selv var han kanskje ikke den beste rapperen i Sverige, men definitivt den beste rapperen i Sverige når det kom til å kjøre bil. Jeg vet ikke om han flyttet, men kanskje jeg kan spørre han i juli.

mandag 14. juni 2010

Reprise : Mer enn 20 grunner til å elske Bizzy Bone

REPRISE

For dere som aldri fikk med dere denne:


1. Bizzy’s vers på Mo murda (historiens beste vers)2. Bizzy er kanskje den eneste stemmen i hip-hop som 100% ut kan bære beskrivelsen ”eksistensiell angst” på lik linje med artister fra andre sjangre. Dette er høyst kredibelt. Her snakker vi bloggmateriale. Før Z-ro og før Trae var Bizzy den originale emo-rapperen.


3. Han utfordrer det afroamerikanske mannsidealet bare ved
talemåten sin. Mange vil si han høres ut som en homse når han snakker på intervjuer, og det er interessant hvordan han utfordrer (og forvirrer) en stor del av fansen sin ved å være seg selv 100%, enten han er hardcore på grensen til manisk, eller vennlig på grensen til sukkersøt. Å lese kommentarene på youtube til intervjuene hans er høyst anbefalt for alle dere som har internett på jobben (når dere leser dette her, kan dere ikke ha så mye å gjøre). Den røde linjen mellom folkeprofet og fruitcake har vel aldri vært så vanskelig å se som når foten til Bizzy Bone dekker over den.

4. Han viser alltid kjærlighet til søstrene! På fire vers på Thug World Order (helt ok skive faktisk) snakker han om søsteren sin, eller søsteren til en kompis.


5. Bizzy er en musikkelsker og elsker også 2pacLegg merke til at han påpeker at både han og 2pac begge har bakgrunn i ”thugism”.

6. Luen hans er den første som begynner å brenne i “1st of tha month” videoen.

Blandingen av spiritisme, speilvendte covertekster, dickies luer og carhart jakker, gangsta tematikk og kirkekorvokaler gjorde Bone Thugs n Harmony til et av de mest fascinerende popkulturelle fenomenene nittitallet fostret. De solgte millioner av plater, mens halvparten av fansen ikke helt var sikker på om det faktisk var ekte ord som kom ut av munnene til de fem guttene fra Cleveland. Spennende hørtes det uansett ut. GIDDEDEDDIEDIDIGIED GOTTA GET THESE DEMONS OF ME7. Fra youtube kommentarer av et Bizzy intervju :

”Them Bone Thugs niggas used to really fuck around with them ouiji boards, perhaps Bizzy became posessed by one of these demons and spirits”

Ouiji Board er det brettet man bruker når man utfører det vi på godt norsk kaller spiritisme. Du vet den der skumle leken med koppen og brettet som friket deg helt ut på barneskolen når storesøsteren til Jant'en prøvde å lure deg til å tro at du snakket med en død bestemor.

8. Bizzy kan vise hele spekteret av menneskelige følelser ved å drikke seg full og sette på et videokamera i sin egen stue.
Bare fordi han ikke er med på platen, eller på scenen, eller i intervjuene betyr vel ikke at han ikke er med i Bone Thugs?!? Det er bare det han kjemper med demonene inne i seg, og han vil ikke ta med sine problemer til sine brødre i Bone Thugs. Det er nydelig.Legg også merke til at han ikke refererer til sangene sine som ”songs” men ”salms”. GHETTO GOSPEL!!!

9. Et helt utrolig radio intervju med Matt Sonzala. Om han virkelig bare er høy på jesus eller noe annet er vanskelig å vite. Følg med hvordan Matt klarer å være ganske saklig og profesjonell uansett hva Bizzy klarer å si. Og ikke minst få med deg rekkevidden i stemmen til Bizzy. I det som skulle vært en vanlig samtale strekker han over hele skalaen, fra satanmørk til englelys.”The nectar........”10. When thugs cry
11. Bizzy freestyler på gaten, med perkusjonsinstrumenter. Han er 100 % ekte hip-hop energi.12. Bizzy bruker stream of consciusness teknikkenJeg utfordrer alle til å tolke det han sier. Wow.

13. Bizzy er ærlig.”to those that love me if you leave me - I understand”

“rest in peace to lil’ Eazy though your paperwork was sleazy, anc the black widow was corny, baby was gettin greedy”


Kul sang, rar video. Refrenget får mye tyngde etter at en har sett alle de rare intervjuene om indre demoner og alkoholisme.

14. Bizzy rapper Eazy E sitt vers (og gjør en god etterligning) på denne versjonen av Strictly for my grind
15.Som liten ble han seksuelt misbrukt av en venn av sin stefar.

16.Det går et rykte om at han har 13 unger.

17. Det er millioner som meg rundt om i verden som lager slike lister og bruker så mye tankekraft på Bizzy.

18. Han ble kidnappet som fireåring, og trodde gjennom hele fangenskapet at hans mor var død. Han ble gjenkjent på et bilde som ble vist på slutten av tv filmen Adam (1983). Dette avslørte han på et innslag på America’s Most Wanted.

19.Han lager gospel musikk, og har i senere år kjørt seg kraftig opp på Jesuslåter. Han er i alle fall dypt religiøs med galskapen sin og for å toppe det hele sies det at han har konvertert til islam, og følger i fotsporene til flesh-n-bone. Jesus er jo riktignok en profet muslimer også tror på, så religionsdiskusjonene Bone Thugs medlemmene i mellom på innspillingen av neste album må bli interessant. En dvd hadde vært herlig.

20.Han er elsket av jenter i rullestoler.Don't Jesus make you feel good?


Og mens vi venter på å bli skuffet av Bone Reunion albumet kan vi kose oss med noen gamle godbiter :

fredag 11. juni 2010

unge heite gateflammer pt.2

noen katter lander alltid på beina,noen katter setter fyr på hodet sitt,noen katter hopper i havet,noen katter ender opp med perfekte skrammer,og kortere øyenvipper